Conversatie beginnen

Bel app in windows

BlackGATE heeft een eigen Windows app waarbij u gemakkelijk telefoonnummers kan bellen. U kunt en nummer selecteren n hierna op F9 op uw toetsenbord drukken om het gesprek te starten. Ook kunt u een nummer plakken in het boxje om zo direct te kunnen bellen.

Installeren

Wat heeft u nodig om de app te gebruiken?

1. De app: Download hier
  2. Uw toestel extensie (bvb: 201 of 338)
  3. Uw klant code (op te vragen bij BlackGATE support)
  4. Uw controle code(op te vragen bij BlackGATE support)
  5. De server die u gebruikt (op te vragen bij BlackGATE support)

U kunt het bestand direct uitvoeren zonder installatie. De instellingen kunnen worden ingevoerd na het dubbel klikken op het logo van BlackGATE.

U kunt het venster verplaatsen door met de muis het venster in het witte vlak te selecteren.

Veel gestelde vragen

Bellen met de F9 knop werkt niet.

Er zijn een aantal zaken die gecontroleerd kunnen worden:

• Staat de optie "Direct bel bij F9" aangevinkt in de instellingen?
  • Moet u op uw toetsenbord misschien de FN knop indrukken voordat u de F9 knop kunt gebruiken? Als dit zo is kunt u mogelijk remap software gebruiken om de knop te laten werken, neem contact op met uw eigen IT partij.

Als het nog niet werkt, neem dan contact op met BlackGATE support voor verdere ondersteuning.

Ik krijg een grote error bij het opstarten!?

Neem contact op met BlackGATE support voor verdere ondersteuning. Mogelijk moet uw IP nog worden gewhitelist voor het gebruik van de applicatie.

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen